Dakrenovatie in Zuid-Holland nodig? | EU Dakbedekkingen

Dakrenovatie in Zuid-Holland

Bent u woonachtig in de provincie Zuid-Holland? Mankeert er iets aan uw dak en wilt u daarvoor een dakdekker inschakelen? Zou u graag de dakrenovatie laten verzorgen door een erkend dakdekkersbedrijf? Dan bent u bij EU Dakbedekkingen aan het juiste adres. Als dakdekkersbedrijf bieden wij allerlei soorten diensten aan, waaronder het renoveren van daken. Ook voor dakreparatie, onderhoud, lekkages, isolatie of reigingswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij werken professioneel, hebben de klus snel geklaard en bieden onze diensten tegen scherpe prijzen aan. Heeft u bitumineuze dakbedekking? Dan kunt u ook nog eens rekenen op 12 jaar garantie op de werkzaamheden!

Dakdekkersbedrijf EU Dakbedekkingen geeft 10 jaar garantie op de werkzaamheden aan platte daken en hellende daken van de bitumineuze dakbedekking.

Een offerte voor dakrenovatie ontvangen?

Om een offerte aan te vragen voor de dakrenovatie bij u in Zuid-Holland kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dat kan door te bellen naar 06 40775186, een e-mail te sturen of gebruik te maken van het contactformulier op de website.

Dakrenovatie van uw plat of hellend dak

Wanneer u schade heeft aan uw dak of regelmatig onderhoud moet laten plegen kan het voordeliger zijn om een dakdekkersbedrijf voor een dakrenovatie in te schakelen. Wanneer u in Zuid-Holland woont komt EU Dakbedekkingen graag bij u langs om deze klus snel en goedkoop te klaren. Door het renoveren van uw dak wordt de levensduur daarvan aanzienlijk verlengd. Dit bespaart u zowel kosten op de korte termijn (wegens minder reparaties en onderhoud) als de lange termijn. Tevens doet het de waarde van uw woning stijgen. Vraag een offerte aan voor een indruk van de kosten. Deze is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Naast dakrenovatie verzorgen we ook diverse andere diensten, zoals:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • E.P.D.M dakbedekking
  • Lekkages van uw dak
  • Complete afwerking
  • Reinigen van daken
  • Professioneel advies
  • Dakisolatie

Professioneel en erkend dakdekkersbedrijf

EU Dakbedekkingen is een dakdekkersbedrijf van professionele dakdekkers. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk en werkzaam in de hele provincie Zuid-Holland. Graag komen wij dakrenovatie bij u verzorgen in steden als Barendrecht, Zwijndrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel of elders in de omgeving. Wij verzorgen dakwerken bij mensen aan huis en voor bedrijven. Als ervaren dakdekker en echte vakman leveren we altijd een mooi resultaat. Wij streven ernaar om u van begin tot eind tevreden te maken.

12 jaar garantie op bitumineuze daken

Wanneer u over een dak met bitumineuze dakbedekking beschikt kunt u bij EU Dakbedekkingen rekenen op maar liefst 12 jaar garantie op werkzaamheden die wij verrichten. Dit geldt voor zowel platte als hellende dakken. Op gebruikte materialen rust ook fabrieksgarantie. Het kan gaan om garantie tussen de 10 en 30 jaar, afhankelijk van het product en de fabrikant. Deze garantie heeft betrekking op waterdichtheid en de levensduur van het materiaal.

Wij garanderen u een snelle en professionele werkwijze tegen een aantrekkelijke prijs.

Kom in contact!

Als u meer wilt weten over onze dienstverlening of een offerte voor de dakrenovatie bij u in Zuid-Holland wilt ontvangen kunt u contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 40775186 en staan u graag te woord. Nemen we niet op of komt bellen u niet uit? Stuur dan een bericht per e-mail of het online contactformulier. Wij reageren zo snel als mogelijk op uw bericht.

Share our website