Uw dakdekker te Barendrecht | EU Dakbedekkingen

Dakdekker in Barendrecht

Woont u in de buurt van Barendrecht en bent u op zoek naar een professionele dakdekker? EU Dakbedekkingen komt graag bij u langs om werkzaamheden aan uw dak te verrichten. Als erkend en ervaren dakdekkersbedrijf kunt u ons inschakelen voor allerlei diensten. Of het nu gaat om reparatie bij een lekkage van uw dak, onderhoudswerkzaamheden, het aanbrengen van isolatie of het reinigen van uw dak. Voor al deze werkzaamheden en meer kunt u bij ons terecht. Wij werken snel, zijn professioneel en hanteren scherpe prijzen. Ook kunt u bij ons rekenen op maar liefst 12 jaar garantie op de door ons verrichte werkzaamheden.

Dakdekkersbedrijf EU Dakbedekkingen geeft 10 jaar garantie op de werkzaamheden aan platte daken en hellende daken van de bitumineuze dakbedekking.

Een gratis offerte van onze dakdekker ontvangen?

Wilt u graag een messcherpe offerte van dakdekker EU Dakbedekkingen ontvangen? Neem dan gelijk contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 40775186, per e-mail en via het contactformulier op onze website. U ontvangt de offerte zo snel als mogelijk.

Snelle dakreparatie bij een lekkage van uw dak

Wanneer u last heeft van een lekkage van uw dak bij uw woning in omgeving Barendrecht kunt u er maar beter snel zijn. Een dakdekker van EU Dakbedekkingen kan snel bij u langskomen om dakreparatie te verzorgen. Lekkende daken brengen allerlei nadelen met zich mee, van schimmel tot natte en gele plekken of krom trekkende vloeren. Wanneer u te lang wacht met het laten repareren van de lekkage kunnen materialen gaan roesten, scheuren of gaan rotten. Dit wilt u koste wat het kost voorkomen. EU Dakbedekkingen stelt binnen 24 uur een offerte voor u op en kan daarom snel overgaan tot de reparatie.

Als dakdekker kunt u ons ook inschakelen voor allerlei andere diensten:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • E.P.D.M dakbedekking
  • Lekkages van uw dak
  • Complete afwerking
  • Reinigen van daken
  • Professioneel advies
  • Dakisolatie

Professionele dakdekker: dakdekkersbedrijf EU Dakbedekkingen

EU Dakbedekkingen is een erkend en professioneel dakdekkersbedrijf gevestigd in Ridderkerk. Onze dakdekkers zijn actief in de gehele omgeving, waaronder steden als Barendrecht, Zwijndrecht en Nieuwerkerk aan de IJssel. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als ondernemingen. Met vele jaren ervaring kunt u bij ons rekenen op een schitterend resultaat. Daarbij zorgen we dat onze dienstverlening u van begin tot eind tot tevredenheid zal stemmen.

Maar liefst 12 jaar garantie op de werkzaamheden

Op de werkzaamheden die onze dakdekkers bij u in omgeving Barendrecht verrichten rust maar liefst 12 jaar garantie. Deze garantie is van toepassing op werkzaamheden die verricht zijn aan zowel platte als hellende daken met bitumineuze dakbedekking. Op de materialen zelf rust ook fabrieksgarantie, maar de duur daarvan hangt af van zowel het product als de leverancier. Dit kan variëren van 10 tot 30 jaar. De garantie op de materialen ziet op waterdichtheid en de duurzaamheid van het materiaal.

Wij garanderen u een snelle en professionele werkwijze tegen een aantrekkelijke prijs.

Neem nu contact op!

Voor meer informatie over wat we als dakdekker in omgeving Barendrecht voor u kunnen betekenen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst. Ook voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen. Ons telefoonnummer is: 06 40775186. Of maak gebruik van het online contactformulier op de website, u krijgt zo snel als mogelijk bericht terug.

Share our website